Direct contact? Bel: 071 - 301 19 95 E-mail: info@tkw.nl

Historie

Het transportbedrijf Transport Keijzer Warmond BV is gevestigd in Warmond en opgericht in 1933 door de heer J.G. Keijzer. In aanvang richtte het bedrijf haar transportactiviteiten uitsluitend op de regiostreek “de Bollenstreek”. Bloembollen vormden dan ook de hoofdmoot van de te vervoeren vracht.

In 1964 werd Leo Keijzer als chauffeur in dienst genomen om het vervolgens in 1987 als directeur over te nemen.

 

 

Met de opkomst van bedrijven gespecialiseerd in de productie van bouwmaterialen in de regio en met de afname van de handel in bloembollen ging de Transport Keijzer Warmond zich steeds meer richten op het vervoer van bouwmaterialen en andere hulpmiddelen voor de bouw.

In 1980 werden voor het eerst de nationale grenzen overschreden door postduiven te vervoeren naar Frankrijk en België. De nadruk ligt echter nog altijd op het nationale transport.

 

 

 

 

 

 

In 1991 worden de bedrijfsactiviteiten verplaatst vanuit het dorp naar een nieuwbouwlocatie op het industrieterrein Veerpolder 23 Warmond

TKW-Historie-1991

Vanaf december 1999 voegen Brenda Keijzer en Jorg van Haastregt zich bij de directie, waarna zij het bedrijf in 2002 volledig overnamen.

In 2006 zijn wij eigenaren geworden van een bakwagen met een 80-ton meter kraan waarmee wij ons kunnen onderscheiden in de markt.

Kraanwagen 80TIn oktober 2008 vierden wij met gepaste trots ons 75-jarig bestaan.

Sinds 2009 beschikken wij ook over een trekker met een 56-ton meter kraan. bouwkeet transport

Om onze flexibiliteit te vergroten en aan de vraag van onze klanten te kunnen blijven voldoen zijn wij vanaf 2009 naast onze bestaande transporten ook begonnen met het vervoeren van gevaarlijke stoffen, zogenaamde ADR-transporten.

In 2017 wordt een een lang gekoesterde wens werkelijkheid. Door grond aankoop op het nieuwe bedrijventerrein De Boeg in Oegstgeest kan er worden gestart met de voorbereidingen voor nieuwbouw plannen.

De verhuizing naar de nieuwe locatie is op 27 April 2019 daadwerkelijk een feit.