Direct contact? Bel: 071 - 301 19 95 E-mail: info@tkw.nl

Bouwmateriaal Transport

Bij bouwmaterialen transport er vaak sprake van een enorme variatie qua lading. Van een enkele pallet tegels tot een volle vracht isolatie materiaal.  Wij kunnen eenvoudig ter plaatsen lossen met een meeneemheftruck of zelfs op hoogte met een autolaadkraan.

Kraanwagen

 

 

 

 

 

 

 

 

Of het nu gaat om steigermateriaal of een volledig ketenpark, deze vrachten vormen voor TKW ook geen probleem. Soms gaat het zelfs om exceptioneel transport waar een bijzondere wet- en regelgeving van toepassing is. Goederen met een exceptioneel formaat vereisen daarom extra aandacht en speciaal materieel. Gelukkig weet Transport Keijzer hier wel raad mee. Dankzij onze vakbekwame, ervaren chauffeurs en een uitgebreid wagenpark is niets ons te gek. Wij vervoeren uw bouwmaterialen, ongeacht de grootte of zwaarte van de goederen, van en naar uw gewenste locatie in zowel binnen- als buitenland.

bouwkeet transport

 

 

 

 

 

 

Met onze jarenlange ervaring in het bouwmaterialen transport in combinatie met vakbekwame medewerkers én een uitgebreid wagenpark, staan wij voor u klaar. U kunt erop rekenen dat het vervoer van uw bouwmaterialen altijd op veilige wijze gebeurt en dat uw goederen in perfecte staat op bestemming arriveren. Heeft u vragen over het vervoer van uw bouwmaterialen? Of wenst u graag meer informatie te ontvangen over een ander soort transport? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)71 – 301 19 95. Wij staan u graag te woord!